Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/procetel2024/public_html/spatii-inchiriere-birouri/wp-content/plugins/essential-grid/includes/item-skin.class.php on line 924
Despre Noi | Procetel Center - Spatii Inchiriere Birouri Bucuresti. Rahova. Sector 5

Despre Noi

PROCETEL CENTER. INFORMATII. ISTORIC

Despre Procetel Center

Procetel Center este localizat in incinta Electromagnetica Business Park si reprezintă combinaţia ideală de confort, flexibilitate şi stil, spaţiu generos şi ergonomie într-un ambient unic. Spaţiile destinate birourilor sunt ideale atât pentru utilizatorii de suprafeţe mari şi mici, fiind disponibile pentru ocupare imediată.

bDe ce să alegeţi Procetel Center?
Aici găsiţi:
• peste 3.000 m2 de spaţiu pentru birouri aflate la etajul 4 intr-un corp de cladire paralel cu Calea Rahovei
• birouri cu o suprafaţă începând de la 24 m2 suprafaţă utilă până la 500 m2
• birouri cu înălţimea de la 2,70 m până 3,80 m
• izolare fonică superioară, atât între camere, cât şi pe coridoare
• geamuri termopan moderne, cu sistem de deschidere
• mocheta/parchet de calitate superioară
• conectare la energie şi reţeaua IT
• încălzire prin sistem centralizat
• unele spatii sunt dotate cu bucătărie şi / sau grup sanitar individual
• monitorizare video si paza / interventie PSI 24 / 24 ore
• toate zonele sunt protejate integral împotriva incendiilor, în conformitate cu standardele nationale
• ascensoare de calitate superioară, pentru utilizare exclusivă de către chiriaşi
• gamă completă de servicii in-house, precum săli de şedinţe de închiriat, catering, centru comercial, zone de restaurant etc.
• peste 500 de locuri de parcare

Toate birourile sunt livrate la un anumit standard, astfel:
1. Pereţi
Peretii interiori sunt din gips-carton dublu stratificat, vopsiţi pe ambele părţi ale unităţilor separatoare standard, şi au izolare fonică de calitate superioară, atât între camere, cât şi între coridoare şi camere.
2. Pardoseala
In functie de nevoile clientilor, spatial este amenajat cu mocheta, parchet sau linoleum de cea mai buna calitate.
3. Plafon
Plafonul este din tavan casetat cu lampi fluorescente incastrate.
4. Uşi
Uşile de intrare din coridoare spre birouri: 90/200 cm
Cadrul uşii – maron închis, uşi cu suprafaţă de furnir din lemn (stejar) şi interior solid.
5. Ferestre
Cadre de calitate superioară din aluminiu emailat, cu ferestre mari care se pot deschide în fiecare cameră, geamuri duble termoizolante.
6. Sistemul de încălzire şi răcire
Zona de birouri este încălzita in sistem centralizat cu centrala proprie pe gaze si combustibil lichid. Fiecare spatiu este dotat cu aparate de aer conditionat.
7. Cablare si Telecomunicaţii
Cablurile sunt plasate pe hol în tavan şi distanţate pentru a asigura o capacitate suficientă pentru o densitate mare de conexiuni.
Instalarea de posturi telefonice se va face pe bază de cerere, direct către operatorii nationali (instalare post, întreţinere reţea , service , cost aparat, etc. ). Sunt prezenţi cu reţele active în toate spaţiile de inchiriat următorii operatori : RDS-RCS, UPC, GTS Telecom , Telekom SA. În cazul în care sunt necesare mai multe linii telefonice în spaţiul închiriat, se pot instala conexiuni suplimentare, pentru a satisface cerinţele chiriaşilor.
8. Servicii sanitare
Fiecare etaj de birouri are un spaţiu sanitar principal format din: două băi separate pentru bărbaţi şi femei, o cameră de depozitare şi o cameră de fumat, care pot fi accesate rapid din toate birourile. Finisajele sunt de calitate superioară şi au design atractiv.

S.C. PROCETEL S.A. este societate comerciala cu capital integral privat

S.C. PROCETEL S.A. este societate comerciala cu capital integral privat avand o experienta de peste 30 de ani in domeniul dezvoltarii echipamentelor de telecomunicatii, automatizari si electroalimentare precum si in domeniul incercarilor de conformitate a produselor electrice cu standarde interne sau internationale
Pana in anul 1990 societatea PROCETEL SA a fost organizata ca institut de cercetare proiectare pentru echipamente de telecomunicatii (ICPT). PROCETEL S.A. ofera clientilor sai o gama larga de servicii si produse: CERCETARE-DEZVOLTARE-INOVARE pentru:
– sisteme industriale pentru avertizarea si intreblocarea instalatiilor tehnologice la seisme
– echipamente de comunicatie pe fir
– relee electrice si elemente de automatizari (relee speciale, relee ermetice)
– echipamente de electroalimentare
– pupitre de comanda, panouri sinoptice, tablouri de comanda si semnalizare pentru instalatii de automatizare sau procese tehnologice, conform cerintelor beneficiarilor

Produse fabricate de Procetel SA.

– redresoare si tablouri de electroalimentare, generatoare electronice pentru mesaje vocale, relee de automatizare speciale, echipamente de comunicatii speciale tip Party-Line, circuite de automatizari industriale, interfoane industriale, centrale telefonice etc,
Centrala telefonica automata electronica – Este realizata folosind baza de componente specializate MITEL, ofera flexibilitate, permitand ca oricare cartela de linii (abonati locali, BL sau trunchiuri CA, TIF sau BL) sa poata fi introdusa in oricare loc liber, Capacitate: 8-12 trunchiuri, 8-72 extensii, Semnalizari: CC, CA, DTMF. CED-50
Centrala telefonica automata electronica are o arhitectura flexibila ce permite introducerea oricarui tip de cartela de linii in oricare loc disponibil, Tipuri de linii: – abonati: BC, BCA, BL, trunchiuri: CA, TIF, BL, Capacitate: 4-16 trunchiuri, 8-88 extensii, Semnalizari: CC, CA, DTMF. MUX-DI – Multiplexor telefonic digital – Este un echipament de multiplexare telefonica cu introducere/extragere de canale de 64 Kbps dintr-un flux digital de 2Mbps realizand legatura pana la nivelul postului telefonic sau a liniei telefonice dintr-o centrala publica, Configurare 4 x 8 linii de tipul: abonat local (2fire).

OFERTE INCHIRIERI SPATII

Toate birourile sunt livrate la un standard ridicat. Monitorizare video si paza. Toate zonele sunt protejate in conformitate cu standardele nationale.

Vezi toate OFERTELE

Spatiile destinate birourilor sunt ideale pentru utilizatorii de suprafete mari si mici, fiind disponibile pentru ocupare imediata. Suntem in sprijinul oamenilor de afaceri din Romania si din strainatate!