Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/procetel2024/public_html/spatii-inchiriere-birouri/wp-content/plugins/essential-grid/includes/item-skin.class.php on line 924
Politica de Confidentialitate | Procetel Center - Spatii Inchiriere Birouri Bucuresti. Rahova. Sector 5

Politica de Confidentialitate

Politica de Confidentialitate

NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE

NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice PROCETEL SA, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este de a avea baza de date a clientilor si a situatiei contractuale cu asocialtiile de locatari.

Deasemennea pentru Dvs. in legatura cu promotile, noutatile, ofertele speciale sau desemnarea castigatorilor eventualelor campanii publicitare.

Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare indeplinirii actului contractual . Refuzul dvs. determina inacapacitatea de a stabili o legatura contractuala benefica ambelor parti.
Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre PROCETEL SA si nu sunt comunicate tertilor.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa Strada Rotunda 6A, Sector 3, Titan – Bucuresti sau la adresa de e-mail: info@procetel.ro.

De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.
Observaţie: orice persoană are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opoziţie poate fi exclus pentru anumite prelucrări prevăzute de lege (de ex.: prelucrări efectuate de serviciile financiare şi fiscale, de poliţie, justiţie, securitate socială). Prin urmare, această menţiune nu poate figura dacă prelucrarea are un caracter obligatoriu;
*orice persoană are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit şi fără nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct.

In ce fel poate utiliza PROCETEL SA aceste informatii personale?

Informatiile despre Dvs. pot fi folosite de noi doar in scopuri asociate prestarii serviciilor administrative si de marketing, cum ar fi:

1. Inregistrarea datelor personale si medicale in Fisa clientului in baza de date a PROCETEL SA ;
2. Facturare;
3. Solutionarea cererilor, intrebarilor sau a reclamatiilor facute de Dvs;
4. Contactarea Dvs. (inclusiv prin posta, email, fax, mesaje text, pager sau telefon) in legatura cu oferte de produse, oferte speciale, nouati care credem ca ar putea fi de interes pentru Dvs. (in afara de cazul in care ai facut o cerere scrisa sa nu fiti contactat in acest sens);
5. Inregistrarea informatiilor despre Dvs. in vederea alocarii sau oferirii recompenselor, reducerilor si a altor beneficii, precum si pentru satisfacerea altor cereri sau cerinte pe care le aveti in legatura cu programele de recompensare a clientilor si alte programe similare.

Confidentialitate

Cont Client:

PROCETEL SA, prin www.procetel.ro va garanteaza confidentialitatea datelor stocate in contul de client (in cazul in care acesta este creat).

Newsletter:

PROCETEL SA prin www.procetel.ro , nu foloseste si nu incurajeaza trimiterea de mesaje nesolicitate (SPAM)

Prin Newsletter-ul pe care il trimitem, dorim sa pastram clientii informati despre produsele, noutatile, evenimentele precum si ofertele speciale sau cupoanele de discount disponibile in campaniile promotionale, ocazionale.

Dezabonare Newsletter:
Daca veti dori sa va dezabonati de la Newsletterul nostru si sa nu mai primiti mesaje din partea noastra o puteti face solicitand oricand prin trimterea unui mesaj catre office@procetel.ro, stergerea datelor Dvs. din baza noastra de date.

Datele Dvs. nu vor fi utlizate in alte scopuri decat cele pentru care v-ati dat acordul si nu vor fi facute publice unei terte persoane.

OFERTE INCHIRIERI SPATII

Toate birourile sunt livrate la un standard ridicat. Monitorizare video si paza. Toate zonele sunt protejate in conformitate cu standardele nationale.

Vezi toate OFERTELE

Spatiile destinate birourilor sunt ideale pentru utilizatorii de suprafete mari si mici, fiind disponibile pentru ocupare imediata. Suntem in sprijinul oamenilor de afaceri din Romania si din strainatate!